SEREMBAN: Ahli Parlimen Jelebu, Datuk Seri Jalaluddin Alias hari ini menawarkan diri untuk mempertahankan jawatan sebagai Ahli Majlis Kerja Tertinggi (MKT) UMNO dalam pemilihan parti itu kali ini.

Menerusi kenyataan hari ini, beliau memaklumkan telah menyerahkan borang pemilihan di ibu pejabat UMNO di Menara Dato’ Onn di ibu negara hari ini.

“Saya ingin menawarkan diri sebagai ahli MKT UMNO bagi sesi 2023-2026. Marilah sama-sama kita menyusun semula kekuatan dan kesepaduan parti untuk sebuah perjuangan yang cukup bermakna dan bernilai ini,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Jalaluddin yang memenangi jawatan tersebut dalam pemilihan sebelum ini berharap dapat diberi peluang sekali lagi bagi meneruskan sumbangan sebagai ahli MKT UMNO.

“Saya amat berharap agar mendapat keizinan serta mandat sekali lagi untuk saya meneruskan sumbangan selaku ahli MKT UMNO. Insya-Allah setiap keizinan yang diberikan oleh ahli parti akan saya terjemahkan dalam bentuk khidmat dan setia pada parti,” katanya.-UTUSAN.

 

The post Jalaluddin umum pertahan jawatan MT UMNO appeared first on Utusan Malaysia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *